WELKOM BIJ HERENKAPPER KNIP DE MAN

Zoek je een herenkapper waar vakmanschap en de man op de eerste plaats staan. Waar oprecht aandacht en tijd is voor echte mannen. Wij beheersen de kneepjes van het herenvak tot in detail. Laat je bij ons knippen volgens de laatste haarmode en trends!

Van dinsdag tot en met zaterdag kun je MET afspraak bij ons terecht. Ben je te vroeg, dan wacht je gezellig even binnen in de wachthoek met een kop koffie.

Op vrijdagavond hebben wij koopavond van 18.00 – 20.00 uur.

Graag tot ziens! 
Team Knip de Man

BINNENKIJKEN

Stijl 1
Stijl 2
Stijl 3
Stijl 4
Stijl 5
Stijl 6
Knip de Man is gevestigd op winkelcentrum De Gildehof in de Maten.
 

OPENINGSTIJDEN

Knippen met afspraak. Op vrijdag zijn we ook 's avonds geopend van 18.00 – 20.00 uur. • MA
  Gesloten
 • DIN
  08.30-17.30
 • WOE
  08.30-17.30
 • DON
  08.30-17.30
 • VRIJ
  08.30-17.30
 • ZAT
  08.00-16.00
 • ZO
  Gesloten
WIJ GAAN VOOR 100% RESULTAAT

PROFESSIONALS IN HET HERENVAK

Keuze & AdviesJe vertelt ons wat je eigen stijl of haardracht is, of wij geven advies over het voor jou geschikte model. Vanuit onze vaktechnische kwaliteit zien we welk kapsel wel of niet geschikt is voor jouw haar, wat past bij de vorm van je gezicht en je stijl. En daarna voeren we het tot in de puntjes uit, waarbij we je uiteraard ook adviseren hoe je zelf je coupe het beste in model kunt brengen.

KNIPPEN & STYLENOren vrij, opscheren, contouren netjes maken, kort gedekt of gedekt, halflang of opgeschoren. Met de schaar of tondeuse standje 1 - 2 - 3. Je kunt rekenen op een perfecte coupe, mooi afgewerkt en waarbij alle haarlagen op elkaar aansluiten zoals het hoort. Met een product uit een van onze mooie herenproductenlijnen, wordt je haar geföhnd en af gestyled. En draag je ook een snor, dan knippen of trimmen wij die gratis mee in de knipbehandeling. 


BAARDEN & SCHERENDraag je bakkebaarden of een mannelijke baard, dan wil je deze netjes verzorgen. Wij laten het door een knip-of trimbehandeling weer piekfijn uitzien. Wil je je baard er helemaal afhalen? Dan kun je bij ons terecht voor een standaard óf authentieke scheerbehandeling. Met scheercrème voor jouw huidtype, warme doek, scheren met open mes en aftershave of een ontspannen gezichtsmassage met lotion. Scheren kan ook in combinatie met knipbehandelingen.


KLEUREN & PRODUCTENWil je een kleurtje in de puntjes? Of (beginnend) grijs bedekken? Een gedeeltelijke of gehele kleuring verzorgen wij dan graag voor jou, met een natuurlijke look als eindresultaat. Wij werken voor kleuring en styling met speciale, professionele herenproducten van American Crew, Artistique, Reuzel pomade en Goldwell. Al deze styling producten zijn ook te koop in onze salon. 


 • Er hangt een goede sfeer en als je even moet wachten, is er altijd goed gezelschap of even rust met koffie en de krant!
  Edwin, gewaardeerde klant
 • Er wordt hier echt goed geknipt, er is absoluut een verschil met andere kappers, het zit gewoon beter en altijd zoals ik wil.
  Rowdy, vaste klant
.

KNIPPEN MET AFSPRAAK • 5 DAGEN PER WEEK GEOPEND

Merken waar wij mee werken
ReuzelReuzel