Kapper Apeldoorn

Home » Kapper Apeldoorn

Knip de Man is de nieuwe naam voor een bekende heren kapper Apeldoorn. Al ruim 11 jaar is er een heren kapper gevestigd aan de Snijdersplaats op het Gildehof in de Maten. Sinds 1 februari 2016 ging de heren kapsalon verder onder een nieuwe naam, maar wel met het bekende gezicht van Hans Warburg. Hans zijn roots liggen in het herenvak. Zijn visie is dat een heren kapsalon zich op veel manieren onderscheidt van een gemengde kapsalon in Apeldoorn. Zeker omdat er in deze stad zoveel kappers zijn en het vaak moeilijk kiezen is als je (nog) geen vaste kapper hebt. Hoe weet je wie de beste heren kapper Apeldoorn is? Bij Knip de Man word je altijd vriendelijk ontvangen. Omdat zonder afspraak wordt geknipt (de voorkeur bij veel mannen bij de keuze van een herenkapper) kan het gebeuren dat je even moet wachten. Daarom is de wachthoek voor mannen uitgerust met gratis koffie en thee, een heel scala aan mannenbladen en staat de TV standaard op sport of nieuws. Prima vertoeven dus in deze knusse herenkapsalon.

Beste kapper Apeldoorn?

Het team van Knip de Man neemt de tijd voor jouw persoonlijke kapsel. Ook voor het knippen van baarden en snorren ben je bij deze heren kapper aan het goede adres. En wist je dat bakkebaarden bijwerken ook best vakwerk is? Veel mannen denken bovendien niet aan hun neusharen (soms zichtbaar voor anderen), die worden natuurlijk altijd automatisch mee geknipt. Uiteraard letten wij op het aanbrengen van mooie mannelijke lijnen in de haarcontouren. Ook toe aan een nieuwe heren kapper Apeldoorn?

Toe aan een nieuwe heren kapper Apeldoorn?

Bij Knip de Man werken we met echte heren producten, zoals pomade, reuzel en ijswater, naast onze mooie herenproductenlijn. Een speciale behandeling dus! Hans heeft zijn team daarom ook zelf opgeleid om te werken in het herenvak. En is continue bijscholing gegarandeerd voor de laatst trends! Het is heel belangrijk om de kneepjes onder de knie te hebben, want je ziet én merkt direct het verschil. Goed geknipt is makkelijker te stylen en blijft langer in model.

Kom eens langs bij deze echte heren kapper Apeldoorn!
Kapper Apeldoorn Knip de Man
Kapper Apeldoorn Knip de Man
Kapper Apeldoorn Knip de Man
Kapper Apeldoorn Knip de Man
Kapper Apeldoorn Knip de Man
Kapper Apeldoorn Knip de Man
Kapper Apeldoorn Knip de Man