juli 26, 2019 Knip nieuws Geen reacties

We vertellen je graag wat meer over het nieuwe gezicht in onze kapsalon. Gert Ekkel is in juli bij ons begonnen als leerling herenkapper…

Als 3e jaars leerling aan ROC Aventus is Gert begonnen aan een BBL-traject, waarbij hij minimaal 3 dagen per week in de kapsalon zijn kwaliteiten als herenkapper kan toepassen en  verbeteren. “In de eerste twee jaar werk je echt aan de basisvaardigheden als kapper”, vertelt Gert. “Ik heb de theorie voor de hele opleiding al achter de rug, dus op dat onderdeel ben ik al geslaagd. In de praktijk moet ik alleen nog voldoende knipuren maken om mijn diploma te halen.” Gert vervolgt: “Ik wist al vrij snel dat het damesvak niet mijn interesse had, dus koos ik heel bewust voor het herenvak. Ik ben blij dat Hans mijn de mogelijkheid heeft geboden in zo’n echte herensalon te komen werken en mogen leren. Want volgens Knip de Man begint het werk nu pas echt. En dat merk ik wel, want de standaard ligt hier flink hoog. Ik ga knippen waar het kan, maar ook nog heel veel kijken en trainen. Tot ik zover ben, dat ik ‘leerling’ voor mijn functie weg kan halen en volledig mee kan knippen. Ik kan niet wachten tot het zover is.” 

Gert is de junior van het team met zijn 18 jaar en woont in Deventer. Als hij niet werkt, gaat hij graag uit met vrienden, sport of speelt games.

Geschreven door Knipdeman