november 22, 2018 Knip nieuws Geen reacties

Waarom is het in de weken voor en tussen feestdagen altijd zo druk bij de kapper? Dat weten we maar al te goed. De feestmaand is bij kapsalons altijd een gezellige periode, waar harder dan hard gewerkt wordt om klanten er op hun best voor te zetten voor alle Kerst- eindejaars- én nieuwjaarsborrels en -diners. Maar is dat de enige reden? Of zijn er nog meer? Het Knip de Man-team geeft je er vijf!

1. Het is koud buiten
Buiten is het ijzig koud, je loopt regelmatig hard in een regen-, hagel- of sneeuwbui, of je loopt helemaal niet regelmatig hard, maar rent alleen ’s ochtends hard naar je auto. Waar je op menig ochtend eerst je ruiten moet krabben alvorens je nog 10 minuten je blower op 10 moet zetten voor je het weer warm hebt. Wat je misschien niet weet, is dat je lokken in de winter veel te verduren hebben. Juist omdat je de verwarming wat hoger zet, verdwijnt ook het vocht uit je haar, waardoor je sneller droge, gespleten haarpunten krijgt. 

Tip: Kom in de winter wat vaker om je uiteinden eraf te laten knippen of koop een goede hydraterende shampoo. In december geven we op álle producten 10% korting!

2. Het jaar goed afsluiten en 2019 nog beter beginnen
Je hebt je lijstje met goede voornemens al gemaakt voor 2019. We gokken op afvallen, stoppen met roken en de beste versie van jezelf worden. En daarbij hoort natuurlijk het beste kapsel ooit. We zien je graag in december om vast te experimenteren met een nieuwe look. Geef ons carte blanche voor je haar, óf je moet vinden dat je het beste kapsel al hebt natuurlijk.

Tip: Verandering is weleens goed. Onze kappers kunnen je adviseren wat bij je gezicht, je uitstraling en persoonlijkheid past. Kom op tijd of maak een afspraak zodat jij kunt shinen tijdens Kerst en 
op Oudejaarsavond!

3. Je hebt helemaal geen volle agenda
Iedereen vliegt van de ene borrel naar de andere, gaat naar (al dan niet verplichte) partijtjes of is gezellig samen met vrienden. Maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Je hebt geen familie of nauwelijks sociale contacten, geen leuke uitnodigingen en ook de buurman doet zijn gordijnen dicht met Oud & Nieuw. Maar bij ons mag je je verhaal kwijt, kun je ook gewoon eens een kopje koffie komen drinken en misschien ontmoet je zelfs wel leuke mensen in de wachthoek. Een goed kapsel geeft bovendien, zo is bewezen, meer zelfvertrouwen! 

Tip: Leg je telefoon wat vaker weg en neem weer eens ouderwets de tijd voor een gesprek met degene die naast of tegenover je zit. En voor iedereen: kijk eens wat meer naar een ander om in 
deze donkere maanden, ook buiten de kapsalon.

4. Je bent vergeten hoe je kapper eruitziet

Als je zo lang niet meer in onze kappersstoel hebt gezeten, dat je niet meer weet hoe je kapper heet of hoe hij/zij eruit ziet (of je bent ons bewust vergeten), dan is de decembermaand bij uitstek de gezelligste periode op opnieuw kennis te maken. Grote kans dat je een kerstkransje bij de koffie krijgt, Mariah Carey hoort zingen op de achtergrond, de lichtjes in de salon alles mooier maken – zéker je kapsel -en er misschien wel een glaasje glühwein voor je klaar staat.

Tip: Kom snel weer aan, wij stellen ons opnieuw aan je voor en geniet van al het bovenstaande.

5. Je moet van je vrouw (of je vriendin) 

Je komt er niet meer onderuit, je moet. Want het is straks Kerst en je schoonouders komen. Of je hebt het hele jaar je pak of nieuwe schoenen nog niet uit de kast gehad. En er komt geen betere gelegenheid om jezelf er weer eens aantrekkelijk voor te zetten, want als je in de feestmaand je beste beentje niet voorzet, wanneer dan wel?
Tip: je hebt geen excuses meer dat je te lang moet wachten. Je kunt nu ook gewoon een afspraak maken. Of je neemt er net als anders even goed de tijd voor en komt zonder afspraak lekker binnen.
Niet omdat het kan, maar omdat het moet 😉

Geschreven door Knipdeman