mei 22, 2022 Knip nieuws Geen reacties

Ben jij een beginnend óf ervaren herenkapper/barbier en op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Kom dan eens langs in onze gezellige herenkapsalon in de Maten, waar gewerkt wordt naar maatstaven van het échte herenvak. Wij hebben een supertoffe baan voor je!

Heb je al ervaring?
Dan kun je bij ons per direct aan de slag in een leuk team. Je staat natuurlijk wel open voor bijleren en -schaven om altijd de beste te willen blijven. Je kunt je bij ons verder verbreden of verdiepen (zoals met scheren) en iedere dag lachen en leuke gesprekken voeren met onze altijd-geweldige-klanten.

Ben je beginnend?
Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding en wilt lekker aan de slag. Je bent heel leergierig en wilt niet alleen goed, maar alsmaar beter worden in het herenvak. Kom bij ons werken en leren tegelijk. Met drie zeer ervaren collega’s ga je snel meters maken. En ondertussen vergeten we bij Knip de Man nooit om veel lol te hebben samen.

Ben je nog geen kapper?
Wil je kapper worden, maar nog niet aan een opleiding of cursus begonnen? Kom eens een dagje meekijken of -draaien en ontdek of het herenvak wat voor je is! Wij gaan je in een paar maanden opleiden tot kapper en heb je het in de vingers? Dan heb je meteen een baan bij de leuke herenkapsalon van Apeldoorn! Knip de Man is van dinsdag t/m zaterdag geopend en heeft vijf werkplekken.

We verdelen de uren over 5 medewerkers, zodat er een goede balans is tussen werk/privé en gezondheid. Flexibiliteit wordt wel van je gevraagd, evenals bereidheid om te werken op vrijdag en zaterdag. We bieden je een contract voor bepaalde tijd, maar met uitzicht op een vaste baan. Aantal uren bespreekbaar, tussen de 20 en 35 uur per week. Over salaris gaan we het hebben in een persoonlijk gesprek.

Voor deze functie(s) spreek je wel goed Nederlands én ben je enthousiast, nauwkeurig, zelfstandig, verantwoordelijk én zit gastvrijheid en makkelijk praten in je genen.

We kijken ernaar uit kom kennis te maken! Bel 055 5400 455 en vraag naar Hans voor meer info of stuur een mail met je CV aan info@knipdeman.nl.

Geschreven door Knipdeman