Verbouwing in volle gang - Knipdeman

Verbouwing in volle gang

Winkelcentrum Gildehof wordt gerenoveerd, dat kan je vast niet zijn ontgaan. Er wordt nog een maand of twee gewerkt aan uitbreiding van de COOP en verplaatsing van een aantal winkels. Maar wij zijn gewoon geopend en blijven op onze oude stek!

Gemeente Apeldoorn heeft samen met de winkeliers en –vereniging van het Gildehof jarenlang gewerkt aan plannen voor de toekomst. De COOP heeft alle mogelijkheden bestudeerd om uit te breiden en te vernieuwen en heeft er uiteindelijk voor gekozen om op het Gildehof te blijven. Dat betekent dat het centrum gerenoveerd wordt en de vernieuwde COOP – medio oktober – 300 m2 groter wordt. De supermarkt krijgt in het vernieuwde winkelcentrum twee ingangen. Aan de straatzijde zullen ook de ingangen ontstaan van twee geheel vernieuwde winkelvestigingen.

Tijdens de verbouwing zijn alle winkels open en gewoon bereikbaar. Omdat de meeste werkzaamheden plaatsvinden aan de zijde van Knip de Man, zijn er tijdelijk minder parkeerplaatsen beschikbaar. Je kunt echter nog goed terecht aan de kant van de school. Mócht daar onverhoopt tóch geen plek zijn, dan is op 2 minuten loopafstand van het Gildehof aan de overzijde van de rondweg – achter de Shell- zeker voldoende parkeergelegenheid.

Knip de Man en San Remo blijven tijdens de verbouwing van het winkelcentrum gewoon geopend en na de verbouwing op hun huidige plek. Dit geldt eveneens voor Gildehof Hengelsport, de Snackbar en Café de Hofnar. Sushi-Bar Sakura is verhuisd naar Eglantier en zal als enige na de verbouwing niet terugkeren op het Gildehof.